Wednesday, April 24, 2013

Turntable Rotel (FOR SALE)

Salam,


Lama lah betul aku tak update blog. Bukan sibuk nak pilihanraya, tapi belum berkesempatan nak hunting barang olehkerana sibuk dengan urusan harian. Now dah nak pilihanraya, semua demam pilihanraya sana sini. Kali ni aku masih mengundi ditempat yang sama iaitu di Parlimen Rasah dan DUN Labu seperti di tahun 2008 dulu. Undi adalah rahsia, so tak perlu lah aku kompang sapa yang aku undi nanti haha. Now sana sini dah berterabur dengan bendera-bendera parti masing-masing. Tunggulah 5 Mei nanti.

Anyway, berbalik pada turntable or pemain piring hitam ni. Barang ni sebenarnya bukan aku punya. Ia milik kawan aku. Mula-mula beli sampai sekarang dia belum test lagi. So, dari dia biarkan benda ni berhabuk kat rumah, baik aku pinjam. So, aku pun dapatlah dengar LP-LP yang ada. Memang best dan berfungsi dengan baik. Jarum masih ok. Bunyi LP sedap didengar. Jenama Rotel adalah yang terbaik kerana ia bukan buatan Jepun.

Ni dia dibawah ni turntable tersebut.
Harga: RM400 (boleh nego) bagi yang berminat. Tetapi tak boleh dipos takut rosak. Kena collect di Putrajaya atau di Anggerik Mall Shah Alam pada hari Ahad. Amplifier kena beli sendiri yer. Aku ada but not for sale.

Sila sms or email aku kalau berkenan. Terima Kasih.

1 comment:

  1. i'm interested. but how to contact you?? this is my contact number., 016-6002997 Samson. please contact me. thank you.

    ReplyDelete